Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

1036431

Steunt u ook het lokale goede doel?

Jan Linders supermarkten maakt het van maandag 5 t/m zondag 11 mei 2014 wel heel aantrekkelijk om uzelf of anderen eens goed te verwennen. Bij aankoop van een Onze Trots aardbeienvlaai met slagroom of een kilo asperges gaat er automatisch één euro naar het Jan Linders Fonds. Zo steunt u het lokale goede doel van uw supermarkt.

In elke buurt een eigen doel
Het zit in de genen van Jan Linders supermarkten om actief betrokken te zijn bij de omgeving. Daarom is vorig jaar de Stichting Jan Linders Fonds opgericht. Iedere Jan Linders supermarkt steunt één lokaal doel, dat belangrijk is voor de wijk waarin ze is gevestigd. Meer informatie over het goede doel van uw supermarkt vindt u op janlindersfonds.nl of in uw supermarkt.

5 mei t/m 1 juni: Statiegeldactie
Jan Linders gaat deze maand nog een stapje verder. Wanneer u tussen maandag 5 mei en zondag 1 juni uw statiegeldbonnen inlevert, komt de waarde van de bon ten goede aan het lokale doel. Bovendien verdubbelt het Jan Linders Fonds de opbrengst. U kunt uw statiegeldbonnen inleveren bij de emballageautomaat in uw supermarkt.