Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

1102513,00

Steun automatisch het Jan Linders Fonds bij aankoop van een fles La Trappe Practise What You Preach!

Na een succesvolle lancering in december 2021 brengt La Trappe dit jaar een éénmalig vervolg uit op de samenwerking met brouwerij BrewDog. Vanaf donderdag 31 maart is een eenmalige, vatgerijpte variant op het exclusieve Practise What You Preach bier exclusief verkrijgbaar bij Jan Linders. Dit heerlijke barrel aged bier heeft 9 maanden gerijpt op Schotse whiskyvaten en smaakt heerlijk zoet. Niet voor niets is dit één van de meest bijzondere bieren van dit seizoen. Het exclusieve bier wordt in een zeer beperkte oplage beschikbaar gesteld aan Jan Linders, samen met de állerlaatste batch van het originele Practise What You Preach bier.

Het bier wordt gebrouwen onder toezicht van monniken en is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen La Trappe en BrewDog. Gebrouwen vanuit de gedeelde ambitie van beide brouwerijen om te laten zien hoe goed bier ook kan zijn voor de planeet. Vanuit deze overtuiging doneert La Trappe voor elk glas Practise What You Preach schoon drinkwater via Made Blue. En ook wij dragen graag een steentje bij: per verkochte fles van Practise What You Preach en Barrel Aged doneert Jan Linders 2 euro aan het Jan Linders Fonds en steunen daarmee onze lokale goede doelen.

Meer informatie over de samenwerking tussen La Trappe, BrewDog en Made Blue vind je hier: https://madeblue.org/ambassadeur/la-trappe/