Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

1102513,00

Jan Linders steunt 58 lokale doelen

Jan Linders supermarkten viert dit jaar zijn vijftigjarig jubileum. In het kader van dit jubileum is het Jan Linders Fonds opgericht. Een zelfstandig fonds dat in 2013 al meteen 58 lokale doelen ondersteunt.

De lijfspreuk van de oprichter, de heer Jan Linders, was: ‘Houd van de mensen, dan houden de mensen van jou.’ Het zit dus in de genen van Jan Linders supermarkten om actief betrokken te zijn bij de omgeving. ‘Elke supermarkt is echt onderdeel van de wijk waarin ze gevestigd is. Ons 50-jarig jubileum is een mooi moment om die band nog eens extra te versterken’, aldus Leo Linders, directeur van Jan Linders.

Goed doel
Alle 58 Jan Linders supermarkten hebben voor 2013 ieder een lokaal doel gekozen. Vanuit het Jan Linders Fonds wordt een financiële bijdrage aan deze goede doelen geleverd. Daarnaast zetten de supermarkten zich in en ook klanten kunnen helpen.

Fondsenwerving
Iedere Jan Linders supermarkt zet dit jaar diverse activiteiten op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De eerste activiteit is de spaaractie ’50 jaar keukengeheimen’, een verzamelalbum boordevol recepten, tips en kortingsbonnen. Bij twintig spaarzegels is de spaarkaart vol en ontvangen klanten het album. Hiervoor betalen zij slechts één euro, die Jan Linders vervolgens verdubbelt en schenkt aan het Jan Linders Fonds.