Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

1102513,00

Alle lokale doelen

Jan Linders vestiging
Lokaal doel

Jan Linders Wageningen

TTV Shot OldStars tafeltennis (2021)
×

TTV Shot OldStars tafeltennis

TTV Shot Oldstars biedt ouderen de mogelijkheid om aan tafeltennis te doen. De opbrengsten worden besteed aan materialen voor de ouderen zodat zij kunnen tafeltennissen. 

Jan Linders Weert (Onzelievevrouwestraat)

Wijkraad Groenewoud (2021)
×

Wijkraad Groenewoud

Wijkraad Groenewoud fungeert als tussenpersoon tussen burger en gemeente. Ook hebben ze een "repair cafe". De opbrengsten worden besteed aan een leuke activiteit voor de vrijwilligers van het repaircafe.

Jan Linders Amstenrade

De Zonnebloem afdeling Amstenrade (2021)
×

De Zonnebloem afdeling Amstenrade

De Zonnebloem brengt ouderen, zieke en eenzame mensen bij elkaar en bezorgt ze een onvergetelijke dag. De opbrengsten worden besteed aan het organiseren van activiteiten. 

Jan Linders Arnhem

Arnhemse Weekendschool ‘LeukOmteLeren’ (2021)
×

Arnhemse Weekendschool ‘LeukOmteLeren’

Arnhemse Weekendschool ‘LeukOmteLeren’ (LOL) biedt sinds 2005 een speciaal lesprogramma aan kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar en woonachtig in de zogenaamde “Onderwijs Achterstandswijk” van Arnhem. Immers, blijven leren en uitdagen biedt een kansrijke toekomst voor die kinderen voor wie dit geen vanzelfsprekendheid is. Weten wat je kunt en wat je wilt, motiveert. De kinderen die worden uitgenodigd hebben de potentie om zich verder te ontwikkelen, zijn leergierig en slim en hebben een intrinsieke motivatie om te leren. De kinderen hebben allemaal een verschillende achtergrond. LOL biedt een driejarig programma gericht op horizonverbreding en het verkennen van de eigen talenten. 

Jan Linders Beek

Scouting St. Martinus Beek (2021)
×

Scouting St. Martinus Beek

De stichting staat voor uitdaging en biedt leuke en spannende activiteiten waarmee jongeren worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Scouting Beek stimuleert kinderen te genieten en vertoeven in de natuur. De scouting wil van de opbrengst nieuwe tenten aanschaffen.

Jan Linders Beek en Donk

Scouting Beek en Donk (2021)
×

Scouting Beek en Donk

Scouting Beek en Donk bestaat al sinds 1957. Al jaar en dag verzorgen zij binnen- en buitenactiviteiten voor jongeren tussen de 7- 18 jaar oud. Met de opbrengsten willen zij, naast verscheidende materialen,  een nieuwe vuurcirkel realiseren.

Jan Linders Bergen

Kindervakantiewerk Siebengewald (2021)
×

Kindervakantiewerk Siebengewald

Kindervakantiewerk Siebengewald organiseert een huttenbouw week voor de kinderen van Siebengewald. De opbrengsten worden besteed aan een spectaculair uitstapje voor de kinderen.

Jan Linders Boxmeer

Zorgcentrum Symfonie Boxmeer (2021)
×

Zorgcentrum Symfonie Boxmeer

In zorgcentrum Symfonie wonen zowel mensen die lichamelijke zorg nodig hebben als mensen met dementie. De opbrengsten worden besteed aan het organiseren van activiteiten voor bewoners en familieleden en aan aankleding voor de huiskamer van het zorgcentrum.

Jan Linders Brunssum

Voetbalvereniging SV Brunssum (2021)
×

Voetbalvereniging SV Brunssum

Voetbalvereniging SV Brunssum heeft al jaren geen leuke activiteiten meer kunnen organiseren. Met de opbrengsten wordt dan ook een jeugdkamp voor verschillende jeugdteams georganiseerd.

Jan Linders Bunde

Scouting Bunde (2021)
×

Scouting Bunde

Scouting Bunde is een actieve jeugdorganisatie met meer dan 100 leden midden in de samenleving van Bunde. De scouting wil met de opbrengst nieuwe tenten aanschaffen. 

Jan Linders Cuijk

Gemengde zangvereniging Vivace (2021)
×

Gemengde zangvereniging Vivace

Gemengde zangverening Vivace Cuijk/Vianen treedt jaarlijks vrijwillig op voor de gemeenschap. Dit jaar bestaan ze 60 jaar en willen ze een groot feest organiseren. Door de cornacrisis zal dit feest in 2021 georganiseerd worden. 

Jan Linders Deurne

KBO Deurne West (2021)
×

KBO Deurne West

Een zelfstandige organisatie die de saamhorigheid van vijftig plussers bevordert. Aan de ene kant in dienstverlening en informatie en aan de andere kant in samenkomen en ontspanning. De opbrengst wordt besteed aan het verbeteren van de activiteiten, waarbij vernieuwing van materiaal voorop staat.

Jan Linders Eindhoven (Ardèchelaan)

De Zonnebloem Regio Eindhoven (2021)
×

De Zonnebloem Regio Eindhoven

Bij de Zonnebloem draait het om mensen met een fysieke beperking. Door ziekte, handicap of door een gevorderde leeftijd. Kerntaken: bezoek aan huis, dagjes uit,  aangepaste vaar- busvakanties. Met de opbrengsten kan de Zonnebloem o.a. artsen en verplegend personeel inhuren. 

Jan Linders Erp

Thomashuis Erp (2021)
×

Thomashuis Erp

Het Thomashuis is een kleinschalige woonvoorziening voor 9 mensen met een verstandelijke beperking waar gewoon wonen centraal staat. Zij willen met het geld een jeu de boules baan aan leggen in hun tuin waar ook mensen uit de omgeving welkom zijn om een balletje te gooien. Op deze manier kunnen de bewoners sociale contacten opbouwen met de buurt.

Jan Linders Ewijk

Basisschool De Reuzepas (2021)
×

Basisschool De Reuzepas

Basisschool De Reuzepas is een basisschool in Ewijk, welke samenwerkt met KION (Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal). De opbrengsten worden besteed aan het schoolkamp, vergroening van het schoolplein en een openbare speeltuin.

Jan Linders Geleen

Kledingbank De Grabbelton (2021)
×

Kledingbank De Grabbelton

Kledingbank De Grabbelton zamelt kleding in voor minderbedeelden. De opbrengsten worden besteed aan kleding die niet tweedehands wordt ingezameld, zoals ondergoed en sokken.

Jan Linders Gennep

Stichting KVW Ottersum (2021)
×

Stichting KVW Ottersum

Stichting KVW Ottersum organiseert diverse activiteiten voor kinderen in Ottersum. Daarnaast organiseert de organisatie de kindervierdaagse voor de gemeente Gennep. De opbrengsten worden besteed aan diverse activiteiten.

Jan Linders Groesbeek

Repair Café en Inloop op de Paap (2021)
×

Repair Café en Inloop op de Paap

De inloop valt onder Pluryn en is een laagdrempelige ontmoetingsplek gericht op kwetsbare mensen. Ze zoeken bewust naar manieren om met de buurt en dorpsbewoners in contact te komen. Het tweewekelijkse buurtsoepie, biljarten, dagelijkse maaltijden, allerlei workshops en het maandelijkse Repair Café zijn daar mooie voorbeelden van. 

Jan Linders Grubbenvorst

Kindervakantiewerk Grubbenvorst (2021)
×

Kindervakantiewerk Grubbenvorst

Kindervakantiewerk verzorgt voor de kinderen in Grubbenvorst een leuke vakantie. Ze bestaan komend jaar 35 jaar en willen groots uitpakken.

Jan Linders Haelen

Jong Nederland Haelen (2021)
×

Jong Nederland Haelen

Jong Nederland Haelen organiseert verschillende activiteiten gericht op creativiteit, sport, spel en buitenleven voor jeugd. De opbrengsten worden besteed aan spelmateriaal en het zomerkamp.

Jan Linders Heerlen (Bautscherweg)

Stichting Wensulance (2021)
×

Stichting Wensulance

Iemand die gezond is heeft duizend wensen, iemand die ernstig ziek is heeft er maar één! Stichting 'Wensulance' laat deze laatste wens in vervulling gaan in Zuid-Limburg. De opbrengst wordt besteed aan het vervullen van deze wensen voor niet- of minder- mobiele, ernstig zieke, chronisch zieke of (pré)terminale patiënten.

Jan Linders Heerlen (Ganzeweide)

Stichting Nienoo (2021)
×

Stichting Nienoo

Stichting Nienoo zet zich in voor kinderen in Parkstad waarvan de ouders onder de armoedegrens leven. Ze keren geen geld uit maar bezorgen de kinderen een glimlach en laten ze stralen door activiteiten voor ze te organiseren.

Jan Linders Heerlen (Nobelstraat)

Stichting Carnavalsloods Parkstad (2021)
×

Stichting Carnavalsloods Parkstad

Stichting Carnavalsloods Parkstad biedt onderdak voor carnavalswagens, zodat wagens gestald en gebouwd kunnen worden. 

Jan Linders Heerlen (Sittarderweg)

Speeltuin "de Spelewei" (2021)
×

Speeltuin "de Spelewei"

De stichting beheert de speeltuin en organiseert buiten- en binnen activiteiten. Daarnaast worden gezinnen die niet bij de voedselbank terecht kunnen ondersteund met levensmiddelen. De opbrengsten worden gebruikt voor het opzetten van knutselmiddagen en het vervangen van enkele speeltoestellen.

Jan Linders Helden-Panningen

WWF-Rangers (2021)
×

WWF-Rangers

WWF-Ranger Niels voert actie voor de bedreigde diersoorten. De opbrengsten hiervan gaan het komende jaar naar de door de plastic soep bedreigde zeeschildpad. 

Jan Linders Helmond

De Zorgboog Locatie Moeraseik Helmond (2021)
×

De Zorgboog Locatie Moeraseik Helmond

Bewoners van Moeraseik zitten vaak in een sociaal isolement. Door middel van de opbrengsten van het Jan Linders Fonds willen ze dit isolement verbreken. De opbrengsten worden gebruikt om dagjes weg met de bewoners te organiseren.Ze willen het geld gebruiken om dagjes weg met bewoners te organiseren. Nu zitten bewoners vaak in een isolement. Doormiddel van het jan linders fonds willen ze dit doorbreken.

Jan Linders Herkenbosch

Reewoude Samen (2021)
×

Reewoude Samen

Reewoude Samen is een vrijwilligersorganisatie met als doel ouderen uit de regio Herkenbosch uit hun isolement te halen. Hiermee worden ouderen weer opnieuw in hun kracht gezet en samengebracht. Dit wordt gedaan door middel van verschillende activiteiten, o.a. koffiemiddagen, excursies, aanbieden van vervoer, inzamelacties en informatieve bijeenkomsten. 

Jan Linders Herten

Stichting Buurtgezinnen (2021)
×

Stichting Buurtgezinnen

Vrijwilligers ondersteunen gezinnen met kinderen. Buurtgezinnen zorgt ervoor dat ouders op adem kunnen komen en kinderen zich positief kunnen blijven ontwikkelen. De opbrengst zal hiervoor gebruikt worden.

Jan Linders Horst

Zorgboerderij Wienes (2021)
×

Zorgboerderij Wienes

Bij Zorgboerderij Wienes vindt zowel dagopvang als permanente inwoning plaats. Er wordt hier iedere dag vol enthousiasme en plezier voor de boerderij en haar inwoners gezorgd.

Jan Linders Ittervoort

Jeugdwerk Ittervoort (2021)
×

Jeugdwerk Ittervoort

Jeugdwerk Ittervoort organiseert verschillende activiteiten voor de jeugd, waaronder het kindervakantiewerk. De opbrengsten worden aan deze activiteiten besteed.

Jan Linders Klimmen

Zonnebloem afdeling Klimmen-Ransdaal (2021)
×

Zonnebloem afdeling Klimmen-Ransdaal

De stichting verzorgt activiteiten voor mensen die een lichamelijke beperking hebben, om vereenzaming tegen te gaan. De opbrengsten worden besteed aan deze activiteiten.

Jan Linders Lent

t Durstige Bluumke en 't Knupke (2021)
×

t Durstige Bluumke en 't Knupke

't Durstige Bluumke is de carnavalsvereniging van Lent, 't Knupke is de jeugdcarnavalsvereniging. Zij organiseren onder andere de Lentse optocht, het scholenbezoek, de kindermiddag en tienercarnaval.

Jan Linders Liessel

Ons plekske (2021)
×

Ons plekske

Ons Plekske is een ontmoetingsruimte voor ouderen, dagbesteding en eetplek op locatie. Er wordt bijvoorbeeld iedere week voor 125 ouderen een warme maaltijd verzorgd. De opbrengsten worden besteed aan materialen voor de dagopvang. 

Jan Linders Linne

Stichting Stuw Linne 100 jaar (2021)
×

Stichting Stuw Linne 100 jaar

Het doel van de stichting is het organiseren van feestelijke activiteiten/evenementen rond het éénhonderd (100) jarig bestaan van de eerste Stuw in Nederland te Linne. Met als einddoel een blijvende herinnering aan het belang van Grindwinning voor Linne specifiek en Nederland in het algemeen te creëren alsmede het vergroten van het dorpsgevoel door middel van betrokkenheid van de jeugd en volwassenen bij deze festiviteiten.

Jan Linders Maastricht De Heeg

Stichting Ronald McDonald Huis Maastricht (2021)
×

Stichting Ronald McDonald Huis Maastricht

De stichting zorgt voor een thuis dicht bij het ziekenhuis voor ouders van wie een kind is opgenomen in het MUMC. De opbrengsten worden besteed aan een goed onderkomen voor ouders.

Jan Linders Maastricht Tongerseweg

Stichting Juupu (2021)
×

Stichting Juupu

Stichting Juupu stimuleert jongeren om mensen in hun eigen leefomgeving een helpende hand te bieden met zelf bedachte projecten, of door deelname aan een bestaand project. Er worden onder andere producten ingezameld voor mensen die net buiten de sociale voorzieningen vallen. Met de opbrengsten zullen goederen ingekocht worden die vervolgens bij deze gezinnen terecht komen. 

Jan Linders Melick

Buurtgezinnen in Roerdalen (2021)
×

Buurtgezinnen in Roerdalen

Overbelaste gezinnen worden gekoppeld aan gezinnen in de buurt die ondersteuning willen geven. Zo kunnen ouders weer op adem komen en kunnen kinderen zich postief blijven ontwikkelen.

Jan Linders Mierlo-Hout

Project Kansrijk (2021)
×

Project Kansrijk

Project Kansrijk is een samenwerking tussen diverse partijen en verbetert het welzijn van de wijkbewoners en  creërt kansen om 'mee te doen' in de samenleving. Denk hierbij onder andere aan samen eten, tuintjes opknappen, activiteiten, beweeglessen en een welkomspakket voor nieuwe bewoners.

Jan Linders Mill

Stichting Vier het Leven (2021)
×

Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen die niet graag alleen op stap gaan. De opbrengsten worden besteed aan diverse uitstapjes voor ouderen.

Jan Linders Nederweert

Stichting Kindervakantiewerk Nederweert (2021)
×

Stichting Kindervakantiewerk Nederweert

Kindervakantiewerk organiseert gedurende de zomervakantie een week met allerlei sport- en spelactiviteiten voor de basisschooljeugd van Nederweert. Met de opbrengsten wordt ervoor gezorgd dat het inschrijfgeld zo laag mogelijk blijft, zodat Kindervakantiewerk toegankelijk is voor iedereen. 

Jan Linders Nuenen

De Zonnebloem Nuenen (2021)
×

De Zonnebloem Nuenen

De stichting verzorgt activiteiten voor mensen die een lichamelijke beperking hebben, om vereenzaming tegen te gaan. De opbrengsten worden besteed aan deze activiteiten.

Jan Linders Pey Echt

Zorgboerderij Bie de Breul (2021)
×

Zorgboerderij Bie de Breul

De zorgboerderij biedt dagbesteding aan mensen met dementie, een verstandelijke beperking of een achterstand op de arbeidsmarkt. De opbrengsten worden gebruikt om het terras van de zorgboerderij te renoveren.

Jan Linders Reusel

Stichting Campagneteam Huntington (2021)
×

Stichting Campagneteam Huntington

Campagneteam Huntington is een stichting, welke uitsluitend uit vrijwilligers bestaat, met als doel het vergroten van de bekendheid van de ziekte van Huntington en het inzamelen van fondsen voor onderzoek naar genezing van de ziekte. De opbrengsten worden volledig besteed aan onderzoek naar de ziekte van Huntington.

Jan Linders Reuver

Offenbeckerhof (2021)
×

Offenbeckerhof

Offenbeckerhof is een ouderen organisatie die activiteiten organiseert voor de ouderen in het Offenbeckerhof en ouderen woonachtig in Reuver en omstreken. Voorbeelden van deze activiteiten zijn knutselen, kienen, gym en dansen. Met de opbrengsten wordt een leuke activiteitendag voor ouderen georganiseerd, met aansluitend een diner. 

Jan Linders Roermond

Stichting Samen Zorgen Roermond (2021)
×

Stichting Samen Zorgen Roermond

Stichting Samen Zorgen Roermond helpt minder bedeelde mensen in Roermond en omgeving in samenwerking met lokale ondernemers. De stichting verzorgt voedselpakketten, beheert een Facebook-pagina waarop spullen gratis aan leden van de pagina worden aangeboden door andere leden of gedoneerde spullen door beheerders van de Stichting. Tevens verzorgt men tijdens Sinterklaas en Kerst voor cadeaus voor kinderen. 

Jan Linders Roggel

Stichting handmade by Janine (2021)
×

Stichting handmade by Janine

Handmade by Janine is tot stand gekomen nadat Janine (uit Roggel) wegens haar ziekte thuis kwam te zitten. Na Janine’s overlijden is er een webshop opgezet waarbij producten die Janine gemaakt heeft, in productie zijn genomen. De opbrengst wordt geheel aan Stichting Melanoom gedoneerd. Stichting Melanoom is een kankerpatiëntenvereniging voor mensen met een melanoom en oogmelanoom.

Jan Linders Servicekantoor

Stichting Buurtbus Bergen (2021)
×

Stichting Buurtbus Bergen

Stichting Buurtbus Bergen verzorgt vervoer voor diegene die verstoken zijn van openbaar of anderszins vervoer. Hiermee richten zij zich op kwetsbare burgers, ter voorkoming van een sociaal isolement. De opbrengsten worden besteed aan de exploitatie van een wensbus. 

Jan Linders Sevenum

Stichting Jeugdcarnaval "Ut Ezelskopke" (2021)
×

Stichting Jeugdcarnaval "Ut Ezelskopke"

Jeugdcarnaval "Ut Ezelskopke" is een carnavalsvereniging voor kinderen tot 18 jaar. De carnavalsvereniging vraagt geen contributie, waardoor het toegankelijk is voor ieder kind. De opbrengsten worden besteed aan nieuwe kleding en extra activiteiten. 

Jan Linders Sint Anthonis

Toneelvereniging Kakelbond (2021)
×

Toneelvereniging Kakelbond

Toneelvereniging Kakelbond wil graag jong en oud bereiken door en met toneel. De opbrengst zal besteed worden aan de aanschaf van een nieuw decor.

Jan Linders Sittard

Stichting Ophovenerhof (2021)
×

Stichting Ophovenerhof

Stichting Ophovenerhof biedt voor ruim 50 mensen met een beperking zinvol werk op boerderij Ophovenerhof in Sittard. Taken als het verzorgen van de dieren, werken in de moestuin of verkopen van gemaakte producten in de winkel worden onder begeleiding van de vele begeleiders en vrijwilligers met liefde uitgevoerd.

Jan Linders Someren

Jeugdcomité Someren  (2021)
×

Jeugdcomité Someren 

Stichting Jeugdcomité Someren is een vrijwilligersorganisatie met een lange historie. Al bijna 60 jaar organiseren wij activiteiten voor de jeugd van Someren. Om mee te doen aan de activiteiten van het Jeugdcomité moet je je opgeven. Belangrijke voorwaarde is dat er een directe binding is met Someren-Dorp. Kinderen gaan naar een school in Someren-Dorp of zijn er woonachtig, of tenminste één van hun ouders woont in Someren-Dorp. Opbrengst wordt benut voor de activiteiten. 

Jan Linders Stein

RKSV De Ster Stein (2021)
×

RKSV De Ster Stein

Jaarlijks organiseren wij als VV de Ster een jeugdkamp waar 100 kinderen aan deelnemen. De opbrengst van het Fonds willen we gebruiken om de deelnemers ieder een eigen bal te schenken welke ze na de activiteit mogen houden.

Jan Linders Swalmen

Jong Nederland Beesel (2021)
×

Jong Nederland Beesel

Jong Nederland Beesel is een jeugdvereniging waarbij actieve en creatieve programma's worden georganiseerd voor jongeren. De opbrengsten worden besteed aan de organisatie van deze programma's. 

Jan Linders Tegelen

Onze Beestenboel (2021)
×

Onze Beestenboel

Onze Beestenboel is een dierenparkje met een speeltuintje waar alle inwoners van Tegelen en omstreken welkom zijn. Onze Beestenboel draait op donaties en vrijwilligers. Het geld wordt besteed aan verzorging van dieren, onderhouden park, terrasmeubilair en speeltoestellen. 

Jan Linders Tienray

Stichting BES (2021)
×

Stichting BES

Stichting BES ondersteunt en begeleidt mensen met een functiebeperking bij het deelnemen aan sportieve- en bewegingsactiviteiten in de regio. De opbrengsten worden besteed aan de aanschaf van nieuw spelmateriaal voor de jongeren, zoals ballen en kegels. Daarnaast wil de stichting een nieuwe rolstoel aanschaffen voor rolstoeldansers.

Jan Linders Valkenburg

Stichting Wigwam (2021)
×

Stichting Wigwam

Stichting Wigwam organiseert vakanties voor gezinnen met een kind met een beperking. Overdag wordt  een activiteiten programma georganiseerd voor alle kinderen met behulp van heel veel vrijwilligers. De opbrengsten worden gebruikt voor de activiteiten die georganiseerd worden.

Jan Linders Veghel

Stichting Vrienden van Aatrium (2021)
×

Stichting Vrienden van Aatrium

De stichting zet zich in voor de cliënten van het zorgcentrum door extra voorzieningen en activiteiten te financieren zoals uitstapjes, aankleding van gemeenschappelijke ruimten en attenties rondom de feestdagen. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds dragen bij aan verdere aanleg van de belevingstuin en belevingsruimte. 

Jan Linders Velden

Toneelvereniging Spelenderwijs (2021)
×

Toneelvereniging Spelenderwijs

Deze vereniging voert 7 toneelvoorstellingen per jaar op in Velden. Zij willen graag een nieuwe tribune aanschaffen, hier kunnen zij de opbrengsten van het Jan Linders Fonds goed voor gebruiken.

Jan Linders Venlo

Theater De Garage (2021)
×

Theater De Garage

Theater De Garage is een sfeervol klein theater dat ruimte biedt aan iedereen die zich wil ontspannen of ontwikkelen. Opbrengsten zullen besteed worden aan een theaterproductie waarbij we zoveel mogelijk kinderen/jongeren en/of volwassenen uit de wijk Venlo Zuid gaan betrekken. We gaan thema’s die hier spelen ‘uitvergroten’ en op een mooie en vooral humoristische manier laten zien. 

Jan Linders Venray

Danshuis Venray (2021)
×

Danshuis Venray

Danshuis Venray biedt kinderen, jongeren en volwassenen een gevarieerd dansaanbod. Ieder jaar heeft het danshuis twee voorstellingen in de schouwburg. De opbrengsten worden besteed aan de kostuums voor de voorstellingen en aan een nieuwe vloer voor in het cultureel centrum.

Jan Linders Wanroij

Goede Doelen Wanroij (2021)
×

Goede Doelen Wanroij

Goede Doelen Wanroij is een collectief van 11 landelijke goede doelen dat is opgericht om de collectes samen te organiseren. De opbrengsten gaan naar deze 11 goede doelen.

Jan Linders Weert (Molenakkerplein)

Scouting St. Maarten Weert (2021)
×

Scouting St. Maarten Weert

Scouting St. Maarten biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. De opbrengsten worden besteed aan diverse activiteiten, het gezamenlijke kamp en een asbestvrije blokhut.

Jan Linders Wijchen

Stichting High Hopes (2021)
×

Stichting High Hopes

De stichting helpt gezinnen die tussen wal en schip vallen en (nog) niet geholpen worden door de gebruikelijke instanties. Ze verzorgen voedselpakketten op maat en cadeau's voor de kinderen die anders niets zouden krijgen. Denk hierbij aan verjaardagen en feestdagen. Ook zetten ze zich in voor ouderen uit de gemeente die vereenzamen door middel van dagjes uit, een kopje koffie doen en het bieden van een luisterend oor.