Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

1102513,00

Alle lokale doelen

Jan Linders vestiging
Lokaal doel

Jan Linders Wanssum

Wanssums Info Punt (2023)
×

Wanssums Info Punt

Het Wanssums Info Punt (W.I.P.) is een dorpsinformatiepunt in Wanssum met als uitgangspunt vraag en aanbod voor zorg, welzijn, hulp en diensten dichter bij de burger te brengen. 

Jan Linders Vlijmen

Voedselbank Vlijmen (2023)
×

Voedselbank Vlijmen

De opbrengst van het Jan Linders Fonds zal besteed worden aan inkoop van producten. Om zo klanten van de Voedselbank in Vlijmen te voorzien in een aanvulling op hun eerste levensbehoefte. 

Jan Linders Drunen

RKDVC Gehandicapten en Jong Gehandicapten (2023)
×

RKDVC Gehandicapten en Jong Gehandicapten

RKDVC Drunen is eeen voetbalclub waar kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking kunnen voetballen. Het opgehaalde bedrag wordt besteed aan de aanschaf van materialen, zoals trainingspakken en tassen.

Jan Linders Maastricht Noord

Buurtbelangen Nazereth (2023)
×

Buurtbelangen Nazereth

Buurtbelangen Nazareth zet zich in voor het bevorderen van het leefklimaat en de sociale contacten in de wijk. Dit valt te verdelen in drie belangrijke pijlers: leefbaarheid, veiligheid en cohesie. Meer informatie.
 

Jan Linders Wageningen

Tuindorp Wageningen (2023)
×

Tuindorp Wageningen

Tuindorp Wageningen heeft een speeltuin voor kinderen die minder bedeeld zijn gerealiseerd. Erg lokaal en al 70 jaar een begrip in Wageningen. De opbrengst willen ze gebruiken voor de renovatie van de speeltuin. Meer informatie.

Jan Linders Weert (Onzelievevrouwestraat)

Scouting St. Rumoldus (2023)
×

Scouting St. Rumoldus

Scouting St. Rumoldus is een scoutinggroep in Weert. Ze willen de opbrengsten van het Jan Linders Fonds gebruiken voor de Explorer groep ten behoeve van het zomerkamp en weekenden. Meer informatie.

Jan Linders Amstenrade

Stichting Helpcenter (2023)
×

Stichting Helpcenter

Stichting Helpcenter zet zich in voor mensen in de regio Zuid-Limburg die leven in armoede en/of eenzaamheid. De organisatie is erop gericht om mensen in praktische en sociale armoede hulp te bieden en ze te ondersteunen op weg naar herstel en zelfredzaamheid. Meer informatie.

Jan Linders Beek

KVW Beek (2023)
×

KVW Beek

KinderVakantieWerk Beek zet zich al meer dan 30 jaar in om kinderen een onvergetelijke week tijdens hun zomervakantie te bezorgen. Zij vermaken de kinderen met spetterende spellen en opdrachten, allemaal in een thematisch sausje. Meer informatie.

Jan Linders Beek en Donk

Zorghoeve de Malbergh (2023)
×

Zorghoeve de Malbergh

Zorghoeve de Malbergh biedt zinvolle dagbesteding voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, een autisme spectrum stoornis, psychische problemen of een burn-out. Met het opgehaalde bedrag willen zij een paardrijbak aanleggen om te rijden en stappen. Meer informatie.

Jan Linders Bergen

Fanfare Les Montagnards (2023)
×

Fanfare Les Montagnards

Fanfare Les Montagnards uit Bergen wil het opgehaalde bedrag besteden aan de jubileumshow in verband met hun 125 -jarige bestaan. Meer informatie.

Jan Linders Boxmeer

SportVI (2023)
×

SportVI

SportVI is een sport- en beweegaanbieder, die kinderopvang en sport combineert. Zij willen kinderen meer in beweging laten komen. Meer informatie.

Jan Linders Brunssum

Dancecentre Benito Deane (2023)
×

Dancecentre Benito Deane

Dansschool voor jeugd van 2 tot 21 jaar met als doel alle kinderen financieel de mogelijkheid te geven om  deel te kunnen nemen aan nationale en internationale wedstrijden. Meer informatie.

Jan Linders Bunde

Zwembad Geulle (2023)
×

Zwembad Geulle

Zwembad Geulle is een zwembad volledig gerund door vrijwilligers. De opbrengst gaat naar de vernieuwing van het grote zwembad. Meer informatie.

Jan Linders Cuijk

Het Stekkie (2023)
×

Het Stekkie

Het Stekkie biedt dagbesteding voor mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking. De opbrengst vanuit het Jan Linders Fonds gaat naar de aanschaf van een duofiets. Meer informatie.

Jan Linders Deurne

Korfbalvereniging DOT Deurne (2023)
×

Korfbalvereniging DOT Deurne

Korfbalvereniging DOT uit Deurne wil het opgehaalde bedrag besteden aan de viering van het 75-jarige bestaan van de club, zoals een feestweekend- of avond met allerlei activiteiten voor de leden.

Jan Linders Eindhoven (Ardèchelaan)

Voedselbank Eindhoven (2023)
×

Voedselbank Eindhoven

De opbrengst van het Jan Linders Fonds zal besteed worden aan inkoop van producten om zo klanten van de Voedselbank wekelijks te voorzien in een aanvulling op hun eerste levensbehoefte. 

Jan Linders Erp

KinderVakantieWerk Erp (2023)
×

KinderVakantieWerk Erp

KinderVakantieWeek Erp zet zich in voor +/- 400 jongeren tot 13 jaar. Om alles in goede banen te leiden zijn hiervoor 270 vrijwilligers actief.

Jan Linders Ewijk

 Stichting 't Rommelcamp Ewijk (2023)
×

 Stichting 't Rommelcamp Ewijk

Stichting 't Rommelcamp Ewijk heeft als doel ervoor zorgen dat buurtbewoners, groot en klein, in Ewijk elkaar kunnen ontmoeten, prettig samen kunnen leven, naar elkaar omkijken en samen dingen kunnen ondernemen. Zij organiseren activiteiten voor verschillende doelgroepen om dit te bereiken. De opbrengst zal gebruikt worden voor de organisatie van activiteiten en het verder ontplooien van onze stichting.

Jan Linders Geleen

Harmonie St. Augustinus Geleen (2023)
×

Harmonie St. Augustinus Geleen

Harmonie St. Augustines Geleen maakt muziek voor de gemeenschap in Geleen en de opbrengst wordt gebruikt om instrumenten, kleding, onderhoud van instrumenten en aanschaf van muziekstukken te bekostigen.

Jan Linders Gennep

De Zonnebloem Milsbeek e/o (2023)
×

De Zonnebloem Milsbeek e/o

De Zonnebloem Milsbeek e/o zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Door bijv. huisbezoeken, samen iets leuks ondernemen of het organiseren van verschillende activiteiten.  

Jan Linders Groesbeek

Stichting Vlinderkind (2023)
×

Stichting Vlinderkind

Stichting Vlinderkind maakt zich sterk voor financiele ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar de aandoening epidermolysis Bullosa.

Jan Linders Grubbenvorst

Stichting Roel (2023)
×

Stichting Roel

Stichting Roel heeft als doel financiële ondersteuning van patiënten (en hun gezinnen) die getroffen zijn door een energiestofwisselingsziekte. Daarnaast ondersteunt de stichting het wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van deze aandoening. De opbrengst gaat besteed worden aan een aangepast vervoersmiddel voor een patient. 

Jan Linders Haelen

VV De Vreigeliers (2023)
×

VV De Vreigeliers

VV de Vreigeliers is een carnavalsvereninging. Zij organiseren onder andere het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival 22-23 (KVL). De opbrengst gaat onder andere naar de organisatie van het KVL.

Jan Linders Heerlen (Bautscherweg)

Wensulance (2023)
×

Wensulance

Wensulance maakt wensritten voor ernstig zieken mogelijk met de Wensulance, onder begeleiding van een ervaren verpleegkundige en een chauffeur.

Jan Linders Heerlen (Ganzeweide)

Woonvoorziening Grasbroek (2023)
×

Woonvoorziening Grasbroek

Woonvoorziening Grasbroek in Heerlen biedt 20 appartementen voor cliënten die 24 uur per dag zorg nodig hebben. De opbrengst gaat naar het bekostigen van activiteiten voor de clienten.

Jan Linders Heerlen (Sittarderweg)

JINC. (2023)
×

JINC.

Ieder kind heeft talent. Daarom strijdt JINC samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. 

Jan Linders Helden-Panningen

't Thoeshoes Maasbree (2023)
×

't Thoeshoes Maasbree

't Thoeshoes biedt een huiselijke omgeving voor mensen met dementie, vertrouwd en geborgen, waar begeleiding afgestemd is op zowel het individu als op de groep. Meer informatie.

Jan Linders Helmond

Stichting Vrienden Stadstuin Helmond (2023)
×

Stichting Vrienden Stadstuin Helmond

Stadstuin Helmond, een tuin voor jong en oud om van te genieten, waar lekker en gezonde voeding centraal staat. Met uitdaging en karakter, samen maken wij de wereld een stukje mooier. Meer informatie.

Jan Linders Herkenbosch

Oud JOC-koor (2023)
×

Oud JOC-koor

Het JOC-koor is in 1969 ontstaan in Herkenbosch. De opbrengst willen ze onder andere besteden aan het kopen van muziekstukken en instrumentarium. Meer informatie.

Jan Linders Herten

KinderVakantieWerk Herten (2023)
×

KinderVakantieWerk Herten

KinderVakantieWerk Herten organiseert de jaarlijks kindervakantieweek in Herten. Zij zorgt samen met 900 vrijwilligers dat 600 kinderen een onvergetelijke week hebben én nieuwe tenues krijgen. Meer informatie.

Jan Linders Ittervoort

Fanfare Concordia Ittervoort (2023)
×

Fanfare Concordia Ittervoort

De opbrengst voor Fanfare Concordia Ittervoort wordt besteed aan nieuwe instrumenten, onderhoud van uniformen en opleiding van de jeugd.

Jan Linders Klimmen

G-team SV Geuldal (2023)
×

G-team SV Geuldal

Door middel van een G-team krijgen jongeren de kans hun maatschappelijke participatie te bevorderen en deel uit te maken van een club/vereniging/team. Meer informatie.

Jan Linders Liessel

Zorgboerderij de Hoeve Liessel (2023)
×

Zorgboerderij de Hoeve Liessel

Zorgboerderij de Hoeve richt zich op dagopvang en activering van zowel kinderen als volwassen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. De opbrengst wordt besteed aan activiteiten voor de deelnemers. Meer informatie.

Jan Linders Maastricht De Heeg

Welpenvoetbal Maastricht (2023)
×

Welpenvoetbal Maastricht

Welpenvoetbal Maastricht laat jonge kinderen (3 tot 5 jaar) kennis maken met voetbal. Op een speelse en leuke manier trainen zij 1 keer per week. De opbrengst gaat naar materialen en activiteiten voor het Welpenvoetbal. 

Jan Linders Maastricht Tongerseweg

Serve the City Maastricht (2023)
×

Serve the City Maastricht

Serve the City Maastricht helpt mensen die het moeilijk(er) hebben door sport, spel, muziek en zoveel meer. Meer informatie.

Jan Linders Melick

Oudervereniging Bredeschool De Achtbaan (2023)
×

Oudervereniging Bredeschool De Achtbaan

Meer informatie. 

Jan Linders Mierlo-Hout

Minor Helmond (2023)
×

Minor Helmond

Minor Helmond heeft als doel het samenbrengen van jongeren (12-17 jaar) ten behoeve van sociale cohesie. De opbrengst draagt bij aan het bekostigen van diverse activiteiten. Meer informatie.

Jan Linders Nuenen

AllstarZ (2023)
×

AllstarZ

AllstarZ is een stichting voor thuiswonende kinderen en jongeren met een verstandelijke en/of meervoudig complexe beperking. De opbrengst wordt besteed aan activiteiten voor deze groep. Meer informatie.

Jan Linders Reusel

Stichting Voedselbos Lage Mierde (2023)
×

Stichting Voedselbos Lage Mierde

Het Voedselbos is een plek van verbinding met mensen, dieren en de natuur. De opbrengsten gaan naar de aanschaf van materiaal. Meer informatie.

Jan Linders Reuver

Jong Nederland Reuver-Offenbeek (2023)
×

Jong Nederland Reuver-Offenbeek

Jong Nederland Reuver-Offenbeek is een vereniging waarbij vrijwilligers voor de kinderen en jongeren een gevarieerd pakket aan activiteiten organiseren. De opbrengst wordt gebruikt voor de inrichting van het nieuwe gebouw. Meer informatie.

Jan Linders Roermond

KinderVakantieWerk Do-Ho (2023)
×

KinderVakantieWerk Do-Ho

KinderVakantieWerk Do-Ho viert in 2023 het 50-jarig jubileum. De opbrengsten gaan naar de organisatie hiervan. 

Jan Linders Roggel

Stichting De Vergeet Mij Nietjes (2023)
×

Stichting De Vergeet Mij Nietjes

Stichting De Vergeet Mij Nietjes zet zich in voor kinderen van minima gezinnen. Door bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan de viering van het Sinterklaasfeest, sport, warme kleding en gezonde voeding. Meer informatie.

Jan Linders Sevenum

Groen Groep Sevenum (2023)
×

Groen Groep Sevenum

De Stichting Groengroep Sevenum bevordert en werkt actief aan de ontwikkeling en beheer van natuur. Zo willen zij o.a. de parkeerplaats van Jan Linders meer vergroenen. Ook werken ze aan actie 'Steen Breek': buurtbewoners halen een tegel uit de tuin  en daar wordt een plant voor aangeboden. Meer informatie.

Jan Linders Sint Anthonis

Carnavalsvereniging d'n Uutlaot (2023)
×

Carnavalsvereniging d'n Uutlaot

In 2023 viert Carnavalsvereniging d'n Uutloat het jubileumjaar van de vereniging (6x11). Ze gaan de opbrengst besteden aan een feest voor het hele dorp. Meer informatie.

Jan Linders Sittard

G-team Fortuna Sittard (2023)
×

G-team Fortuna Sittard

Het G-Team van Fortuna Sittard bestaat uit 12 spelers met een beperking. Ze spelen competitie en trainen. De opbrengst wordt besteed aan trainingsmateriaal zoals ballen, hesjes en outfits.

Jan Linders Someren

'T Clockhuys (2023)
×

'T Clockhuys

Stichting 't Clockhuys heeft als doel het realiseren en in stand houden van kleinschalige woningvoorziening voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. De opbrengst gaat naar de inrichting van de ontspanningsruimte voor een jongeren woongroep. Meer informatie.

Jan Linders Stein

HV ESC'90 (2023)
×

HV ESC'90

Handbalvereniging ESC'90 gaat de opbrengst besteden aan nieuwe materialen voor de jeugdafdeling. Meer informatie.

Jan Linders Swalmen

Sporten en Bewegen Swalmen/Boekel (2023)
×

Sporten en Bewegen Swalmen/Boekel

Het doel van Sporten en Bewegen Swalmen/Boekel: sport en bewegen stimuleren door activeiten te organiseren. De opbrengsten vanuit het Jan Linders Fonds zullen gebruikt worden voor de organisatie van deze activiteiten. 

Jan Linders Tegelen

KBO H. Hart Tegelen (2023)
×

KBO H. Hart Tegelen

KBO H. Hart Tegelen organiseert activiteiten, uitstapjes, etentjes en borrels voor (eenzame) ouderen in Tegelen. Meer informatie.

Jan Linders Tienray

Stichting speeltuin Meerlo (2023)
×

Stichting speeltuin Meerlo

Stichting Speeltuin Meerlo houdt zich bezig met onderhoud en vernieuwing van de speeltuin. De opbrengst wordt gebruikt voor het aanschaffen van een nieuw speeltoestel. 

Jan Linders Veghel

Dierenpark Veghel-Zuid (2023)
×

Dierenpark Veghel-Zuid

Dierenpark Veghel-Zuid wil de opbrengsten besteden aan de aanbouw op het terrein om een onderkomen te bieden aan de bezoekers voor een bakje koffie en informatieverstrekking.

Jan Linders Velden

Stichting Veldense Revue (2023)
×

Stichting Veldense Revue

Revue Velden, Onrös um 't scholtishoes, de opbrengst is bedoeld om de revue mogelijk te maken. Meer informatie. 

Jan Linders Venlo

Ecologische stadstuin Venlo Oud-Zuid (2023)
×

Ecologische stadstuin Venlo Oud-Zuid

Ecologische Stadstuin Venlo Oud-Zuid wil de opbrengst besteden aan het in stand houden en optimaliseren van de stadstuin. Ook willen zij een dierenverblijf en een terras in de tuin realiseren. Meer informatie.

Jan Linders Venray

KVW Venray (2023)
×

KVW Venray

KinderVakantieWerk Venray organiseert ieder jaar een fantastische vakantiewerk week voor alle bassischoolleerlingen in Venray en omliggende dorpen. De opbrengst willen ze investeren in de aankoop van duurzame materialen. Meer informatie.

Jan Linders Wanroij

W.V.V. Constantia (2023)
×

W.V.V. Constantia

W.V.V. Constantia wil de opbrengst gebruiken om de voetbalschool voor de jeugd verder te ontwikkelen. Meer informatie.

Jan Linders Wijchen

Voedselbank Wijchen (2023)
×

Voedselbank Wijchen

De opbrengst gaat naar extra producten voor de mensen die gebruik maken van de Voedselbank. Meer informatie.