Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

1102513,00

Alle lokale doelen

Jan Linders vestiging
Lokaal doel

Jan Linders Wanssum

Wanssums Info Punt (2022)
×

Wanssums Info Punt

Het Wanssums Info Punt (W.I.P.) is een dorpsinformatiepunt in Wanssum met als uitgangspunt vraag en aanbod voor zorg, welzijn, hulp en diensten dichter bij de burger te brengen. 

Wanssums Info Punt (2022)
×

Wanssums Info Punt

Het Wanssums Info Punt (W.I.P.) is een dorpsinformatiepunt in Wanssum met als uitgangspunt vraag en aanbod voor zorg, welzijn, hulp en diensten dichter bij de burger te brengen.

Jan Linders Vlijmen

Voedselbank Vlijmen (2022)
×

Voedselbank Vlijmen

De opbrengst van het Jan Linders Fonds zal besteed worden aan inkoop van producten. Om zo klanten van de Voedselbank in Vlijmen te voorzien in een aanvulling op hun eerste levensbehoefte. 

Jan Linders Drunen

Jong Nederland Drunen (2022)
×

Jong Nederland Drunen

Jong Nederland Drunen is een sociale organisatie met oog voor cultuur en welzijn. Ze organiseren diverse activiteiten voor hun leden waarbij zij een meerwaarde bieden aan de ontwikkeling van de kinderen in onze maatschappij. 

Jan Linders Maastricht Noord

Kinderboerderij Limmel (2022)
×

Kinderboerderij Limmel

Kinderboerderij Limmel is speciaal ingericht voor kinderen, om kennis te maken met dieren zoals kippen, geiten, schapen, paarden, konijnen en vele andere (boerderij)dieren. 

Jan Linders Wageningen

Speelgoedbank Wageningen (2022)
×

Speelgoedbank Wageningen

De speelgoedbank zamelt bruikbaar speelgoed in en geeft dit door aan gezinnen in Wageningen en omstreken die van weinig geld moeten rondkomen. Zij openen in 2022 een nieuwe locatie en kunnen het Jan Linders Fonds hiervoor goed gebruiken. 

Jan Linders Weert (Onzelievevrouwestraat)

Scouting St. Rumoldus (2022)
×

Scouting St. Rumoldus

Scouting St. Rumoldus is een scoutinggroep in Weert. Ze willen de opbrengsten van het Jan Linders Fonds gebruiken voor de Explorer groep ten behoeve van het zomerkamp en weekenden.

Jan Linders Amstenrade

Stichting Made in Austroa (2022)
×

Stichting Made in Austroa

Made in Austroa is een lokaal initiatief, ontstaan vanuit maatschappelijke bezorgheid. Zij ondersteunen lokale verenigingen, lokale initiatieven, ondernemers en minderdraagkrachtige gezinnen met raad en daad. 

Jan Linders Beek

Scouting St. Martinus Beek (2022)
×

Scouting St. Martinus Beek

Scouting Beek stimuleert kinderen te genieten en vertoeven in de natuur. De scouting wil van de opbrengst nieuwe tenten aanschaffen. 

Jan Linders Beek en Donk

Buurtvereniging De Oude Toren (2022)
×

Buurtvereniging De Oude Toren

Buurtvereniging De Oude Toren in Beek en Donk organiseert veelvuldig activiteiten voor jong en oud. Tevens organiseren zij jaarlijks een carnavalsmiddag voor alle kinderen in zaal. 

Jan Linders Bergen

KVW Bergen (2022)
×

KVW Bergen

Kindervakantiewerk Bergen organiseert  ieder jaar (reeds 30 jaar) een kleine week activiteiten voor kinderen. Dit zijn kinderen die woonachtig zijn in Nieuw Bergen, Bergen of Aijen en nog naar de basisschool gaan.

Jan Linders Boxmeer

Scouting Boxmeer (2022)
×

Scouting Boxmeer

Scouting Boxmeer is een vereniging voor jeugd en jongeren en biedt wekelijks een leuke, actieve en leerzame vrijetijdsbesteding. 

Jan Linders Brunssum

Dancecentre Benito Deane (2022)
×

Dancecentre Benito Deane

Dansschool voor jeugd van 2 tot 21 jaar met als doel alle kinderen financieel de mogelijkheid te geven om  deel te kunnen nemen aan nationale en internationale wedstrijden. 

Jan Linders Bunde

Zwembad Geulle (2022)
×

Zwembad Geulle

Zwembad Geulle is een zwembad volledig gerund door vrijwilligers. De opbrengst van het Jan Linders Fonds gaat naar de vernieuwing van het grote zwembad.

Jan Linders Cuijk

Het Doehuis (2022)
×

Het Doehuis

Doehuis is het wijkgebouw van de wijk Padbroek. In het Doehuis worden allerlei activiteiten georganiseerd voor en door de buurtbewoners voor jong en oud. Ze willen de opbrengst van het Jan Linders Fonds gebruiken om het Doehuis te verduurzamen door middel van zonnepanelen.

Jan Linders Deurne

Vrijwilligers begraafplaats Deurne (2022)
×

Vrijwilligers begraafplaats Deurne

De vrijwilligers van Vrijwilligers begraafplaats Deurne verzorgen de begraafplaats van Deurne. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds komen ten goede hiervan. 

Jan Linders Eindhoven (Ardèchelaan)

Voedselbank Eindhoven (2022)
×

Voedselbank Eindhoven

De opbrengsten van het Jan Linders Fonds zal besteed worden aan inkoop van producten om zo klanten van de Voedselbank wekelijks te voorzien in een aanvulling op hun eerste levensbehoefte. 

Jan Linders Erp

Japara Zorg & Welzijn (2022)
×

Japara Zorg & Welzijn

Japara, Zorg en Welzijn, biedt vanaf  2008 een activiteitenproject voor kinderen/jeugd en een dagbesteding voor volwassenen. Dit op een rustige locatie, in het buitengebied van Erp. De opbrengst gaat naar een zitgelegenheid onder de hooiberg nabij de dierenweide.

Jan Linders Ewijk

het Proathuis Ewijk (2022)
×

het Proathuis Ewijk

Dagverblijf voor ouderen in Ewijk. Onderdeel van Stichting Perspectief. De opbrengst van het Jan Linders Fonds wordt besteed aan het organiseren van uitjes voor de deelnemers, nieuw servies en spelletjes.

Jan Linders Geleen

Harmonie Augustinus (2022)
×

Harmonie Augustinus

De Harmonie zorgt voor verbinding in Geleen. De opbrengst wordt gebruikt voor diverse activiteiten in hun jubileumjaar en voor de opleiding van nieuwe jeugdleden.

Jan Linders Gennep

Wijkraad Gennep-Zuid (2022)
×

Wijkraad Gennep-Zuid

De opbrengsten van het Jan Linders Fonds gaan naar Speeltuin 't Zuidtreintje: een complete metamorfose van deze speeltuin zodat het een ontmpoetingsplek wordt voor jong en oud.

Jan Linders Groesbeek

KVW Groesbeek (2022)
×

KVW Groesbeek

KVW Groesbeek organiseert al meer dan 50 jaar een activiteitenweek voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De opbrengst van het Jan Linders Fonds zal besteed worden voor spelattributen.

Jan Linders Grubbenvorst

Speeltuin Roeffen Mart (2022)
×

Speeltuin Roeffen Mart

Speeltuin Roeffen Mart is een gratis speeltuin voor de jeugd. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds gaan naar onderhoud en vervanging van speelapparatuur. En daarnaast een waterpomp bij de ingang van de speeltuin voor speel/waterplek. Ze kunnen dan zelf grondwater oppompen.

Jan Linders Haelen

Vrienden van Magdalena (2022)
×

Vrienden van Magdalena

Vrienden van Magdalena zetten zich in voor ouderen.

Jan Linders Heerlen (Bautscherweg)

Zonnebloem Heerlerbaan (2022)
×

Zonnebloem Heerlerbaan

Zonnebloem Heerlerbaan zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking, zo worden er o.a. activiteiten voor hen georganiseerd. 

Jan Linders Heerlen (Ganzeweide)

Stichting Nienoo (2022)
×

Stichting Nienoo

Stichting Nienoo zet zich in voor kinderen in Parkstad waarvan de ouders onder de armoedegrens leven. Ze keren geen geld uit maar bezorgen de kinderen een glimlach en laten ze stralen door activiteiten voor ze te organiseren.

Jan Linders Heerlen (Nobelstraat)

Zonnebloem (2022)
×

Zonnebloem

De vrijwilligers van de Zonnebloem zetten zich in voor mensen met een lichte lichamelijke beperking. Zij organiseren bezoekwerk, bijeenkomsten en uitjes. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden hier voor gebruikt. 

Jan Linders Heerlen (Sittarderweg)

Scouting St. Jan Baptist (2022)
×

Scouting St. Jan Baptist

Scouting St. Jan Baptist wil de opbrengst van het Jan Linders Fonds gebruiken voor faciliteiten bij het pand waaronder een overkapping voor bij hun kampvuurkuil.

Jan Linders Helden-Panningen

't Thoeshoes Maasbree (2022)
×

't Thoeshoes Maasbree

't Thoeshoes heeft het initiatief als extra dagbestedingsgroep voor mensen met dementie en hun mantelzorgers onder haar vleugels genomen. Met de opbrengst willen ze de gemeenschappelijke ruimtes inrichten. 

Jan Linders Helmond

Minima Zuid-Oost Brabant i.s.m. Buurtvereniging Leonardus (2022)
×

Minima Zuid-Oost Brabant i.s.m. Buurtvereniging Leonardus

Minima Zuid-Oost Brabant zet zich in voor de minima van Helmond.

Jan Linders Herkenbosch

Ouderenvereniging/ KBO Herkenbosch (2022)
×

Ouderenvereniging/ KBO Herkenbosch

De KBO organiseert activiteiten en bijeenkomsten voor ouderen in de omgeving. Naast het aanbod van diverse activiteiten door het jaar, voorlichting , informatie en advies biedt de Ouderenvereniging/KBO aan haar leden hulp bij het invullen van eenvoudige belastingaangiften en zorg- en/of huurtoeslag.

Jan Linders Herten

Scouting Sint Hubertus (2022)
×

Scouting Sint Hubertus

Scouting Sint Hubertus is de plaatselijke scouting. Zij willen met de opbrengsten van het Jan Linders fonds een kampvuur cirkel laten maken. 

Jan Linders Horst

Vrienden van Hospice Doevenbos (2022)
×

Vrienden van Hospice Doevenbos

Vrienden van Hospice Doevenbos willen een belevingstuin realiseren en de woonomgevingen voor hun toekomstige gasten aantrekkelijker maken. 

Jan Linders Ittervoort

Fanfare Concordia (2022)
×

Fanfare Concordia

Fanfare Concordia wil de opbrengsten van het Jan Linders Fonds gebruiken voor onderhoud en aanschaf  van uniformen instrumenten.

Jan Linders Klimmen

G-team SV Geuldal (2022)
×

G-team SV Geuldal

Door middel van een G-team krijgen jongeren de kans hun maatschappelijke participatie te bevorderen en deel uit te maken van een club/vereniging/team.

Jan Linders Lent

Kinderboerderij de Goffert (2022)
×

Kinderboerderij de Goffert

Het doel van Kinderboerderij de Goffert: bezoekers van alle leeftijden in contact brengen met dieren, natuur, milieu en met elkaar door middel van educatie, voorlichting, sociaal-cultureel werk, recreatie of therapie. Van de opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden de losse stallen in de weilanden opgeknapt.  

Jan Linders Liessel

Zorgboerderij de Hoeve Liessel (2022)
×

Zorgboerderij de Hoeve Liessel

Een zorgboerderij met dagbesteding en logeeropvang. De doelgroep zijn kinderen en volwassen met een lichamelijk beperking eventueel in combinatie met autisme.

Jan Linders Linne

Stichting Stuw Linne 100 jaar (2022)
×

Stichting Stuw Linne 100 jaar

Het doel van de stichting is het organiseren van feestelijke activiteiten/evenementen rond het éénhonderd (100) jarig bestaan van de eerste Stuw in Nederland te Linne. Met als einddoel een blijvende herinnering aan het belang van Grindwinning voor Linne specifiek en Nederland in het algemeen te creëren alsmede het vergroten van het dorpsgevoel door middel van betrokkenheid van de jeugd en volwassenen bij deze festiviteiten.

Jan Linders Maastricht De Heeg

Welpenvoetbal Maastricht (2022)
×

Welpenvoetbal Maastricht

Welpenvoetbal Maastricht laat jonge kinderen (3 tot 5 jaar) kennismaken maken met voetbal. Op een speelse en leuke manier trainen zij één keer per week. De opbrengst van het Jan Linders Fonds gaat naar trainingmaterialen en activiteiten. 

Jan Linders Maastricht Tongerseweg

Oma’s Soep Maastricht (2022)
×

Oma’s Soep Maastricht

Oma’s Soep zet zich in om eenzaamheid onder ouderen in en rondom Maastricht aan te pakken. Met de activiteiten die zij organiseren, zoals soep-aan-huis dagen en kookdagen, zorgen zij dat de ouderen structureel contact met onze vrijwilligers en andere ouderen onderhouden. Met de opbrengst van het Jan Linders Fonds kunnen zij deze soepen maken en grotere activiteiten organiseren, om zo nog meer ouderen te helpen. 

Jan Linders Melick

Stichting Wensbus Roerdalen (2022)
×

Stichting Wensbus Roerdalen

Stichting Wensbus Roerdalen verzorgd laagdrempelig vervoer aan de bewoners in alle leeftijdscategoriën (al dan niet met een sociale of fysieke beperking) van de 6 kernen van de gemeente Roerdalen. De opbrengst van het Jan Linders Fonds wordt gebruikt voor operationele kosten van de bus. 

Jan Linders Mierlo-Hout

Stichting Duo fietsen Helmond (2022)
×

Stichting Duo fietsen Helmond

Het beleid van Stichting Duofietsen Helmond is er op gericht om het voor de inwoners van de gemeente Helmond en omstreken, die niet meer zelfstandig kunnen of willen fietsen, het mogelijk te maken dat ze toch weer een tochtje in de buitenlucht kunnen maken. Dit realiseert de stichting door de deelnemer samen met een vrijwilliger op een duofiets te laten fietsen.

Jan Linders Mill

Scouting Mill (2022)
×

Scouting Mill

Bij Scouting Mill besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in en rond de blokhutten van de vereniging. In de activiteiten die aangeboden worden staat plezier hebben voorop. Kinderen beleven de tijd van hun leven bij Scouting Mill. 

Jan Linders Nuenen

AllstarZ (2022)
×

AllstarZ

Een stichting die ontspanningsmiddagen biedt aan 35 verstandelijk en/of gehandicapte kinderen. De opbrengst wordt gebruikt voor speelgoed en knutselmateriaal.

Jan Linders Pey Echt

Stichting Egelopvang Stein (2022)
×

Stichting Egelopvang Stein

Egelopvang Stein vangt zieke, gewonde en verweesde egels op en zorgt ervoor dat ze zo snel mogelijk terug naar de natuur kunnen.

Jan Linders Reusel

Energy4Finn (2022)
×

Energy4Finn

Stichting Energy4Finn zamelt geld in voor een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten in de hoop daarmee de ziekte te stoppen. Deze stichting is gevestigd in Reusel.

Jan Linders Reuver

'T Anker (2022)
×

'T Anker

'T Anker beheert een multifunctioneel gebouw dat verhuurt aan o.a. Jong Nederland, buurtverenigingen en de naschoolse opvang in Offenbeek. De opbrengst wordt besteed aan verbouwing van het pand. 

Jan Linders Roermond

Kinder vakantie werk Do-Ho (2022)
×

Kinder vakantie werk Do-Ho

Kinder vakantie werk Do-Ho wil met de opbrengsten graag nieuwe t-shirts laten drukken. 

Jan Linders Roggel

KVW Roggel (2022)
×

KVW Roggel

Kindervakantiewerk in Roggel, aankomend jaar bestaan ze 60 jaar.

Jan Linders Servicekantoor

Stichting Belangen Leefbaarheid Ouderen Heijen (BLOH) (2022)
×

Stichting Belangen Leefbaarheid Ouderen Heijen (BLOH)

De opbrengst gaat naar het organiseren van kleinschalige welzijnsactiviteiten, zorg en dienstverlening van de Dorpskamer voor bewoners van Heijen.

Jan Linders Sevenum

Zonnebloem Sevenum (2022)
×

Zonnebloem Sevenum

Zonnebloem Sevenum zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. De opbrengst gaat naar de organisatie van activiteiten.

Jan Linders Sint Anthonis

Hospice de Cocon (2022)
×

Hospice de Cocon

Hospice de Cocon is gevestigd in de dorpskern van Sint Anthonis, met de kleinschaligheid en intimiteit van een woonhuis, voor terminaal zieke mensen. 

Jan Linders Sittard

G-team Fortuna Sittard (2022)
×

G-team Fortuna Sittard

Het G-Team van Fortuna Sittard bestaat uit 12 spelers met een beperking. Ze spelen competitie en trainen. De opbrengst wordt besteed aan trainingsmateriaal zoals ballen, hesjes en outfits.

Jan Linders Someren

Het Roger That Inspiratielab De Peel (2022)
×

Het Roger That Inspiratielab De Peel

Het Roger That Inspiratielab De Peel is een lokaal initiatief, van jongeren, ouders en professionals uit de zorg en het onderwijs. In de kern is een Roger That Inspiratielab een ontmoetingsplaats voor jongeren van 11 tot 25 jaar uit de Peel. De opbrengst gaat naar activiteiten en hulpmiddelen voor het inspiratielab in Someren. 

Jan Linders Stein

RKSV De Ster Stein (2022)
×

RKSV De Ster Stein

Jaarlijks organiseren wij als VV de Ster een jeugdkamp waar 100 kinderen aan deelnemen. De opbrengst van het Fonds willen we gebruiken om de deelnemers ieder een eigen bal te schenken welke ze na de activiteit mogen houden.

Jan Linders Swalmen

Vastelaoves Vereniging v.v. de Fobmötse (2022)
×

Vastelaoves Vereniging v.v. de Fobmötse

Doel van de vereniging: het in stand houden van de vastelaovend in Swalmen. Door het organiseren van diverse activiteiten voor jong en oud rondom de carnaval, welke altijd gratis zijn. Het uitgeven van een gratis kleurrijke carnavalskrantin heel Swalmen en omstreken. De opbrengst zal besteed worden aan het 22-jarige jubileumfeest in 2022.

Jan Linders Tegelen

Harmonie Sempre Avanti (2022)
×

Harmonie Sempre Avanti

Jan Linders Tegelen steunt Harmonie Sempre Avanti. Harmonie Sempre Avanti is een dynamische vereniging voor muziekliefhebbers. De vereniging bestaat uit een harmonie orkest, jeugdorkest, startersorkest en een slagwerkgroep.

Jan Linders Tienray

Stichting speeltuin Meerlo (2022)
×

Stichting speeltuin Meerlo

Stichting voor onderhoud en vernieuwing van de speeltuin. De opbrengst gaat naar aanschaf van een nieuw speeltoestel. 

Jan Linders Valkenburg

Brandend Hart (2022)
×

Brandend Hart

Het goede doel van het Brandend Hart betreft hulp aan iedereen die de kampen heeft (gehad) met kanker. De besteding van de opbrengst kan elk jaar iets anders zijn en hoeft niet altijd iets met kanker van doen te hebben, maar hulp biedt aan hen die het nodig hebben. 

Jan Linders Veghel

IMC weekendschool (2022)
×

IMC weekendschool

Stichting IMC zet zich in de basisschool in de wijk in voor kansengelijkheid bij kinderen en jongeren met een afstand tot de maatschapij. Bijv. vluchtelingen en arme gezinnen.

Jan Linders Velden

Sociaal Cafe Velden (2022)
×

Sociaal Cafe Velden

Sociaal Cafe Velden is een gezelschap bestaande uit vrijwilligers die voor mensen met een beperking leuke en gezellige avonden organiseren in Velden. 

Jan Linders Venlo

Theater De Garage (2022)
×

Theater De Garage

Theater De Garage is een kleine theaterzaal die voor en met de buurt voorstellingen organiseert. De opbrengst wordt gebruikt om o.a. de jongerentheaterproductie te bekostigen. 

 

 

Jan Linders Venray

Janssen Dansen en Sporten (2022)
×

Janssen Dansen en Sporten

Janssen Dansen en Sporten  zorgt ervoor dat gezinnen met een lager inkomen ook kunnen dansen in de grote show (schouwburg Venray). Ook de ouders kunnen dan komen kijken.

Jan Linders Wanroij

Gym en streetdance vereniging Vivilja (2022)
×

Gym en streetdance vereniging Vivilja

In 2023 bestaat dansvereniging Vivilja 50 jaar. Ze willen de opbrengst gaan gebruiken voor een dag waarbij ze lokale kinderen/jeugdigen willen enthousiasmeren voor dans en beweging. Juist ook kinderen die (door een bepreking en/of andere omstandigheden) normaliter niet in de gelegenheid zijn. Ze willen heirmee lokaal inzetten om ieder kind/jeugdige plezier te laten ervaren en te groeien in zijn/haar mogelijkheden.

Jan Linders Wijchen

Vincentiusvereniging Wijchen (2022)
×

Vincentiusvereniging Wijchen

Een vrijwilligers organisatie die zorgt voor verbetering van zwakkeren en kwetsbaren in onze samenleving.