Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

1102513,00

Activiteiten

In de teller hierboven staat het ingezamelde bedrag tot nu toe. Dat kan hoger vinden wij. Daarom organiseren we dit jaar diverse activiteiten samen met onze 58 goede doelen. Houd de agenda van uw supermarkt in de gaten!

Goede doel bakt wafels in Klimmen

De vrijwilligers van De Zonnebloem Klimmen-Ransdaal hebben wafels gebakken in Jan Linders Klimmen. Dit was een groot succes! Er werd maarliefst 330,95 euro opgehaald voor het goede doel! 

Opbrengst:
330,95

Sponsoractie voor KBO Grubbenvorst voor senioren groot succes

KBO Grubbenvorst heeft een grote sponsoractie op touw gezet voor de aanschaf van een duo-scootmobiel voor senioren. Dit was een groot succes! Er is een mooi bedrag van: €5386,- opgehaald door diverse activiteiten bij Jan Linders Grubbenvorst.

 

Opbrengst:
5386

Ruim een ton aan donaties

20 januari 2017 - Ook in 2016 zijn er mooie bedragen uitgereikt aan de 59 goede doelen. In elke supermarkt is het bedrag symbolisch overhandigd aan het goede doel van afgelopen jaar.

Zo werd in Jan Linders Beek en Donk een cheque van 5.454 euro aan Zorgboerderij de Liesvelden overhandigd door supermarktmanager Paul Benneheij. De reactie van de stichting: “Super bedankt, zo’n hoog bedrag hadden wij niet verwacht.”

Opbrengst:
5454 euro

Jan Linders reikt € 67.762,18 uit aan goede doelen

18-07-2016 - Maar liefst € 67.762,18 is er in de afgelopen maanden van dit jaar opgehaald voor en door de goede doelen van het Jan Linders Fonds. Alle Jan Linders supermarkten reikten afgelopen weekend een symbolische cheque uit aan hun lokale goede doel. Door de goede samenwerking tussen medewerkers, klanten en het goede doel is de inzameling de afgelopen paar maanden een groot succes geweest. Ook in het komende half jaar kunnen de klanten van Jan Linders nog acties voor en door het lokale doel van hun supermarkt verwachten.

Weerstations en knutselen met Avonturenbos Stekkenberg

Op zaterdag 17 oktober heeft Avonturenbos Stekkenberg bij Jan Linders Groesbeek weerstations verkocht en dat was een groot succes! Met deze verkoop hebben zij een bedrag van €262,64 opgehaald, wat door Jan Linders werd verdubbeld. Ook de kinderen waren lekker bezig. Zij vermaakten zich met het knutselen van herfst spullen, zoals dennenappels, kastanjes en takken, wat mooie creaties heeft opgeleverd.

Opbrengst:
525,28