Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

1102513,00

Activiteiten

In de teller hierboven staat het ingezamelde bedrag tot nu toe. Dat kan hoger vinden wij. Daarom organiseren we dit jaar diverse activiteiten samen met onze 58 goede doelen. Houd de agenda van uw supermarkt in de gaten!

Goede doel bakt wafels in Klimmen

De vrijwilligers van De Zonnebloem Klimmen-Ransdaal hebben wafels gebakken in Jan Linders Klimmen. Dit was een groot succes! Er werd maarliefst 330,95 euro opgehaald voor het goede doel! 

Opbrengst:
330,95

Sponsoractie voor KBO Grubbenvorst voor senioren groot succes

KBO Grubbenvorst heeft een grote sponsoractie op touw gezet voor de aanschaf van een duo-scootmobiel voor senioren. Dit was een groot succes! Er is een mooi bedrag van: €5386,- opgehaald door diverse activiteiten bij Jan Linders Grubbenvorst.

 

Opbrengst:
5386

Maar liefst 488 euro voor Toon Hermans huis

9-2-2019 De eerste activiteit bij Jan Linders in Sittard leverde een mooi bedrag op voor het Toon Hermans huis in Sittard. Op deze zaterdag hebben vrijwilligers van het Toon Hermans huis chocodootjes verkocht. Deze Valentijnsdag cadeautjes waren een groot succes en klanten kochten ze graag van het goede doel.

 

 

Opbrengst:
488 euro

Groots succes in Geleen

10-11-2018. In de centrale entreehal bij Jan Linders in Geleen was letterlijk vanalles te koop. Er was een grote rommelmarkt opgezet door en voor het goede doel. Het goede doel is Stichting Speelgoedbank 'De Grabbelton' en haalde met deze originele activiteit het hoogste bedrag ooit op.

Opbrengst:
914 euro

Succesvolle loterij in Cuijk

6-10-2018.  Het goede doel van Jan Linders in Cuijk is Padbroek Ontmoet. Padbroek is een gote wijk naast de vestiging van Jan Linders en daar zet de stichting zich in om veréénzaming onder ouderen te voorkomen.

Leuke activiteiten voor ouderen koten geld en daarom was er i een grote loterij in de supermarkt georganiseerd. De prijzen werden door Jan Linders en lokale ondernemers gesponsord.

Opbrengst:
285 euro

Mooie opbrengst voor Groen Hart Leudal

18-08-2018.  Op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus stonden de vrijwilligers van het goede doel in de supermarkt in Haelen. Iedere klant mocht voor 1 euro aan het rad van fortuin draaien. Dat wilden vele klanten graag doen voor het goede doel. Mooi was dat men altijd prijs had. Met de opbrengst komt de aanschaf van de educatieve Bijentafel dichterbij.

Opbrengst:
410 euro

Ruim een ton aan donaties

20 januari 2017 - Ook in 2016 zijn er mooie bedragen uitgereikt aan de 59 goede doelen. In elke supermarkt is het bedrag symbolisch overhandigd aan het goede doel van afgelopen jaar.

Zo werd in Jan Linders Beek en Donk een cheque van 5.454 euro aan Zorgboerderij de Liesvelden overhandigd door supermarktmanager Paul Benneheij. De reactie van de stichting: “Super bedankt, zo’n hoog bedrag hadden wij niet verwacht.”

Opbrengst:
5454 euro

Sinterklaas en zijn Pieten in Jan Linders Herkenbosch

19-11-2016 - Vandaag bezochten Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten de Jan Linders supermarkt in Herkenbosch. Onder begeleiding van Jong Nederland Herkenbosch werd de Sint naar zijn stoel begeleid. Tegen een vrijwillige bijdrage voor het goede doel konden kinderen op de foto met de Sint of met de Zwarte Pieten spellen zoals het Schoorsteen Spel spelen. Met de vrijwillige bijdragen kan Jong Nederland Herkenbosch nieuwe activiteiten voor kinderen organiseren.

Halloween in Jan Linders Deurne

02-11-2016 - Stichting Kinderspel Houtenhoek heeft voor de Deurnse kinderen een Halloween activiteit georganiseerd. De kinderen gingen verkleed lege flessen inzamelen in de wijk en in de Jan Linders supermarkt. Hiermee hebben zij 65 euro opgehaald voor het goede doel, waarmee de stichting nog meer activiteiten kan organiseren.

Rad van Fortuin in Jan Linders Bergen

23-10-2016 - Deze zaterdag stond het Oranje Comité van 10.00 - 14.00 uur met een Rad van Fortuin in Jan Linders Bergen. De klanten van de supermarkt konden voor 1 euro draaien, waarbij het altijd prijs was! Het goede doel heeft hiermee 193 euro opgehaald. Met dit geld kan het Oranje Comité activiteiten organiseren voor zowel kinderen als volwassenen aan de Maas.

Jan Linders TOP 100

22-10-2016 - De Lokale Omroep Mill heeft de Jan Linders TOP 100 gepresenteerd. Voor 1 euro konden klanten van Jan Linders Mill hun favoriete platen aanmelden. Supermarktmanager Thijs van de Broek opende de lijst om 9.00 uur, welke tot 17.00 uur te horen was op de Lokale Omroep Mill. Tijdens de uitzending werd ook nog een boodschappenpakket verloot onder de klanten die een stem hadden uitgebracht. Met deze actie heeft de Lokale Omroep Mill 400 euro opgehaald, wat door het Jan Linders Fonds nog eens wordt verdubbeld.

Springen in Jan Linders Boxmeer

25-09-2016 - Stichting Recreatie en Meer heeft wederom voor een leuke activiteit gezorgd in Jan Linders Boxmeer. Voor 1 euro konden kinderen lekker springen in de supermarkt. Ook konden klanten voor 2.50 euro diverse producten proeven. Dankzij deze activiteiten heeft het goede doel tot nu toe 2.500 euro opgehaald. Dit zal bijdragen aan het verwezenlijken van hun doel, namelijk een speeltuin in Boxmeer. Een leuk lokaal initiatief, wat perfect bij Jan Linders Boxmeer past!

Wafelverkoop in Sittard

17-09-2016 - De Engele van Zitterd-Gelaen hebben in de Jan Linders Sittard supermarkt wafels gebakken. Klanten konden 2 wafels voor 2 euro kopen, waarvan de opbrengst geheel naar het goede doel ging. Ook werden verschillende zelfgemaakte engeltjes aangeboden. In totaal heeft de stichting 323 euro opgehaald, welke door het Jan Linders Fonds wordt verdubbeld. Hiermee kunnen De Engele van Zitterd-Gelaen gezinnen ondersteunen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen.

Jan Linders reikt € 67.762,18 uit aan goede doelen

18-07-2016 - Maar liefst € 67.762,18 is er in de afgelopen maanden van dit jaar opgehaald voor en door de goede doelen van het Jan Linders Fonds. Alle Jan Linders supermarkten reikten afgelopen weekend een symbolische cheque uit aan hun lokale goede doel. Door de goede samenwerking tussen medewerkers, klanten en het goede doel is de inzameling de afgelopen paar maanden een groot succes geweest. Ook in het komende half jaar kunnen de klanten van Jan Linders nog acties voor en door het lokale doel van hun supermarkt verwachten.

Tassenactie NaoberzorgpPunt Meerlo-Tienray

06-05-2016 - Het goede doel van Jan Linders Tienray is NaoberzorgPunt Meerlo-Tienray. Zij willen de leefbaarheid in Meerlo en Tienray verbeteren door hulp en zorg te bieden aan personen die geen beroep op familie of kennissen kunnen doen. Wilt u dit goede doel steunen? Dat kan! Vanaf 6 mei kunt u aan de kassa van Jan Linders Tienray een bijzondere Naoberzorg actie tas kopen. Zo steunt u én het goede doel én heeft u een stevige en milieuvriendelijke tas. 

Moederdag lunch in Mill

08-05-2016 - De Lokale Omroep Mill en Jan Linders Mill hebben samen de Jan Linders Top 100 in het leven geroepen. Klanten van Jan Linders Mill kunnen hun favoriete Top 5 voor € 1 doorgeven. Uit alle inzendingen zal de Lokale Omroep Mill de Jan Linders Top 100 samenstellen, om het vervolgens in oktober uit te zenden. Afgelopen weekend heeft het goede doel dit wederom onder de aandacht gebracht bij de klanten van Jan Linders Mill, waardoor de teller met de verdubbeling nu al op € 2.000 staat. Onder de inzenders van afgelopen weekend zijn drie moederdag lunches verloot. Deze werden door het goede doel aan huis bezorgd en met open armen ontvangen door de winnaars.

Opbrengst:
2000

Goede doelen verzorgen proeverijen in Jan Linders supermarkten

26-4-2016 - De afgelopen twee weken konden Jan Linders klanten Hemelse Modder, Limburgs zuurvlees en Abrikozen Progresvlaai proeven. Van ieder verkocht product ging 1 euro naar het goede doel van het Jan Linders Fonds. De Lokale Omroep Mill verzorgde proeverijen in Jan Linders Mill waarmee zij voor bijna 500 verkochte producten hebben gezorgd. Ook in Jan Linders Ittervoort en Stein waren de proeverijen een groot succes dankzij de enthousiaste inzet van de vrijwilligers van 't Heemke en Stichting Scouting Stein. Daarnaast hebben veel klanten emballagebonnen ingeleverd voor het goede doel, waarvan het bedrag door Jan Linders werd verdubbeld.

Speurtocht Jan Linders Deurne

13-04-2016 - Stichting Kinderspel Houtenhoek organiseerde samen met Jan Linders Deurne een speurtocht voor ruim 50 kinderen tot 6 jaar. De kinderen maakten een tocht door de wijk en hun supermarkt. Jan Brienen en Geert Blommers wisten de kinderen goed te vermaken. Op vragen als wat is gezond, hoeveel broden worden er verkocht en waar blijft een lege fles als je die inlevert heeft de jeugd van Deurne nu zeker een antwoord. Na van een sapje en koekje genoten te hebben, kregen ze nog wat lekkers voor onderweg. Met de nodige indrukken gingen ze verder met hun speurtocht en was het een groot succes. De opbrengsten zijn door Jan Linders verdubbeld tot een totaal van 305 euro.

Opbrengst:
305

Paaseieren verkoop Sevenum

01-04-2016 - In het paasweekend heeft het goede doel De Zonnebloem Sevenum prachtig versierde en geverfde eieren verkocht in Jan Linders Sevenum. In totaal hebben zij 100 eieren verkocht voor een totale waarde van 40 euro, welke het Jan Linders Fonds heeft verdubbeld. Het was een super groot succes en de eieren waren binnen een mum van tijd uitverkocht!

Opbrengst:
80

Prijsuitreiking paaseieren raden

29-03-2016 - Het goede doel Stichting MaGe en Jan Linders Gennep lieten afgelopen zaterdag klanten het aantal paaseieren raden die in de pot zaten. Het totaal aantal eitjes in de pot was... 537! Er waren een aantal winnaars, maar onze kleinste winnaar ging met de grootste prijs aan de haal. Hij won namelijk een boodschappenpakket ter waarde van 30 euro. 

Paasactie in Weert Maaspoort

21-03-2016 - Stichting Pedagogisch Sociaal Werk heeft weer hard gewerkt aan nieuwe paas- en lentespulletjes. Zij verkopen deze aankomende vrijdag 25 maart in onze supermarkt te Weert Maaspoort. Kom vrijdag dus naar onze supermarkt Weert Maaspoort om het goede doel te steunen!

Weerstations en knutselen met Avonturenbos Stekkenberg

Op zaterdag 17 oktober heeft Avonturenbos Stekkenberg bij Jan Linders Groesbeek weerstations verkocht en dat was een groot succes! Met deze verkoop hebben zij een bedrag van €262,64 opgehaald, wat door Jan Linders werd verdubbeld. Ook de kinderen waren lekker bezig. Zij vermaakten zich met het knutselen van herfst spullen, zoals dennenappels, kastanjes en takken, wat mooie creaties heeft opgeleverd.

Opbrengst:
525,28