Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

1102513,00

Activiteiten

In de teller hierboven staat het ingezamelde bedrag tot nu toe. Dat kan hoger vinden wij. Daarom organiseren we dit jaar diverse activiteiten samen met onze 58 goede doelen. Houd de agenda van uw supermarkt in de gaten!

Goede doel bakt wafels in Klimmen

De vrijwilligers van De Zonnebloem Klimmen-Ransdaal hebben wafels gebakken in Jan Linders Klimmen. Dit was een groot succes! Er werd maarliefst 330,95 euro opgehaald voor het goede doel! 

Opbrengst:
330,95

Sponsoractie voor KBO Grubbenvorst voor senioren groot succes

KBO Grubbenvorst heeft een grote sponsoractie op touw gezet voor de aanschaf van een duo-scootmobiel voor senioren. Dit was een groot succes! Er is een mooi bedrag van: €5386,- opgehaald door diverse activiteiten bij Jan Linders Grubbenvorst.

 

Opbrengst:
5386

Ruim een ton aan donaties

20 januari 2017 - Ook in 2016 zijn er mooie bedragen uitgereikt aan de 59 goede doelen. In elke supermarkt is het bedrag symbolisch overhandigd aan het goede doel van afgelopen jaar.

Zo werd in Jan Linders Beek en Donk een cheque van 5.454 euro aan Zorgboerderij de Liesvelden overhandigd door supermarktmanager Paul Benneheij. De reactie van de stichting: “Super bedankt, zo’n hoog bedrag hadden wij niet verwacht.”

Opbrengst:
5454 euro

Sinterklaas en zijn Pieten in Jan Linders Herkenbosch

19-11-2016 - Vandaag bezochten Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten de Jan Linders supermarkt in Herkenbosch. Onder begeleiding van Jong Nederland Herkenbosch werd de Sint naar zijn stoel begeleid. Tegen een vrijwillige bijdrage voor het goede doel konden kinderen op de foto met de Sint of met de Zwarte Pieten spellen zoals het Schoorsteen Spel spelen. Met de vrijwillige bijdragen kan Jong Nederland Herkenbosch nieuwe activiteiten voor kinderen organiseren.

Halloween in Jan Linders Deurne

02-11-2016 - Stichting Kinderspel Houtenhoek heeft voor de Deurnse kinderen een Halloween activiteit georganiseerd. De kinderen gingen verkleed lege flessen inzamelen in de wijk en in de Jan Linders supermarkt. Hiermee hebben zij 65 euro opgehaald voor het goede doel, waarmee de stichting nog meer activiteiten kan organiseren.

Rad van Fortuin in Jan Linders Bergen

23-10-2016 - Deze zaterdag stond het Oranje Comité van 10.00 - 14.00 uur met een Rad van Fortuin in Jan Linders Bergen. De klanten van de supermarkt konden voor 1 euro draaien, waarbij het altijd prijs was! Het goede doel heeft hiermee 193 euro opgehaald. Met dit geld kan het Oranje Comité activiteiten organiseren voor zowel kinderen als volwassenen aan de Maas.

Jan Linders TOP 100

22-10-2016 - De Lokale Omroep Mill heeft de Jan Linders TOP 100 gepresenteerd. Voor 1 euro konden klanten van Jan Linders Mill hun favoriete platen aanmelden. Supermarktmanager Thijs van de Broek opende de lijst om 9.00 uur, welke tot 17.00 uur te horen was op de Lokale Omroep Mill. Tijdens de uitzending werd ook nog een boodschappenpakket verloot onder de klanten die een stem hadden uitgebracht. Met deze actie heeft de Lokale Omroep Mill 400 euro opgehaald, wat door het Jan Linders Fonds nog eens wordt verdubbeld.

Springen in Jan Linders Boxmeer

25-09-2016 - Stichting Recreatie en Meer heeft wederom voor een leuke activiteit gezorgd in Jan Linders Boxmeer. Voor 1 euro konden kinderen lekker springen in de supermarkt. Ook konden klanten voor 2.50 euro diverse producten proeven. Dankzij deze activiteiten heeft het goede doel tot nu toe 2.500 euro opgehaald. Dit zal bijdragen aan het verwezenlijken van hun doel, namelijk een speeltuin in Boxmeer. Een leuk lokaal initiatief, wat perfect bij Jan Linders Boxmeer past!

Jan Linders reikt € 67.762,18 uit aan goede doelen

18-07-2016 - Maar liefst € 67.762,18 is er in de afgelopen maanden van dit jaar opgehaald voor en door de goede doelen van het Jan Linders Fonds. Alle Jan Linders supermarkten reikten afgelopen weekend een symbolische cheque uit aan hun lokale goede doel. Door de goede samenwerking tussen medewerkers, klanten en het goede doel is de inzameling de afgelopen paar maanden een groot succes geweest. Ook in het komende half jaar kunnen de klanten van Jan Linders nog acties voor en door het lokale doel van hun supermarkt verwachten.

Weerstations en knutselen met Avonturenbos Stekkenberg

Op zaterdag 17 oktober heeft Avonturenbos Stekkenberg bij Jan Linders Groesbeek weerstations verkocht en dat was een groot succes! Met deze verkoop hebben zij een bedrag van €262,64 opgehaald, wat door Jan Linders werd verdubbeld. Ook de kinderen waren lekker bezig. Zij vermaakten zich met het knutselen van herfst spullen, zoals dennenappels, kastanjes en takken, wat mooie creaties heeft opgeleverd.

Opbrengst:
525,28